Aangenaam, kut

12-07-2023


Misschien is taal wel een goede graadmeter voor onze seksuele staat. Met 'yoni' en 'lingam' zijn de ingewijden der tantra redelijk goed af; de meesten onder ons moeten het stellen met 'kut' en 'lul'. Nog een geluk hebben we het Latijn. Wat zouden we zonder 'penis' en 'vagina' zijn? Maar is er echt niks meer?

Wie waagt zich aan een frivool alternatief en noemt haar kut 'de dorstige' en zijn lul 'het tweesnijdend zwaard'? Misschien is dat aanvankelijk een tikkeltje bizar, maar 't zou het begin kunnen zijn van schoon spel. Ik bedoel: hoe dorstig is die vrouw dan wel? En wat is de catch bij dat tweesnijdend zwaard? Geen soa klonk ooit zo verlokkelijk.

Nu mag je bij het liefdesspel vanalles in de mond nemen en het is niet dat we creativiteit tussen de lakens schuwen, maar je geslacht méér lettergrepen toedichten dan nodig, is precies een no-go. Waarom is dat eigenlijk? Zelfs mannen die ongewenste dickpics sturen, doen zelden de moeite om je even voor te stellen aan hun geslacht. '14 cm' is echt een hele slechte naam voor een piemel.

Het is natuurlijk niet makkelijk om een goede naam te verzinnen. Ik kom ook niet verder dan 'maaidorser' of 'vitaminekuur' en dan heb ik het niet eens over mijn eigen 'jachtvelden' of 'framboos'. Nee, perfectie bestaat niet. Dat is weeral pijnlijk duidelijk. En dus schuiven we nog liever anoniem bij elkaar naar binnen dan kleur te bekennen en onze billen te branden.

Eerlijk is eerlijk.

Ik heet tegenwoordig 'de Zwijgzame' of 'Verdwaalde Deerne' misschien. Het zou me benieuwen of iemand mij anders noemen wil. En omgekeerd zou ik wel willen weten of je piemel 'Verlegen' heette, 'Pionier' of 'Avonturier'. Ik zou niet meteen weglopen wanneer een vrouw bekende dat zij zichzelf 'Zieke Pony' noemde. Ik zou het begrijpen en mogelijk zelfs mijn tedere best doen een nieuwe naam voor haar te verzinnen. Met de zachte kussentjes van mijn vingers zou ik de letters op haar lippen leggen tot zij schaterlachend tot zichzelf komt en zegt: 'Wie noemt zichzelf nu Zieke Pony? Esmeralda is mijn naam!'

En dus droom ik een beetje verder van vrijages waarin namen gefluisterd, verzonnen en geruild worden; waar men kortstondig fronst wanneer iemand zijn geslacht voorstelt als 'euh Gewoon Kut' of 'een Goei 14 cm' want wat hoop je daar eigenlijk mee te halen?

Hoe meer ik erover nadenk, hoe beter het idee! Maar ik moet voorzichtig zijn met mijn enthousiasme. Ik zie me al gaan: 'Esmeralda is mijn naam!' Misschien voorlopig toch nog even zwijgzaam door het leven gaan.